Veysel Karani’den Olimpiyatlara 2 Güreşçi - Batman Pusula Gazetesi
a

Veysel Karani’den Olimpiyatlara 2 Güreşçi

veysel karani’den olimpiyatlara 2 güreşçi
0

BEĞENDİM

Spread the love

Batman’da 2020’den bu yana eğitim öğretim faaliyeti sürdüren, Doğu Anadolu ve bölgesinde ilk açılan spor Proje Okulu olan Veysel Karani Anadolu İmam Hatip lisesi Spor Proje Okulundan Yürek ısıtan haberler gelmeye devam ediyor.

Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi (TOHM)’a 2 güreşçi sporcu Afyon’da bulunan Uluslararası Müsabakalarda Ülkemizi temsil edecek. Batmanlı güreşçiler yetiştirildiği TOHM listelerine girmeyi başardı. İlimize faaliyet gösteren Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Siraç Dadak; “Türkiye genelinde Güreş Müsabakalarında derece yapan iki Güreşçimiz olan Osman Kaplan ve Ali Korkmaz aldıkları başarılarından dolayı Afyon olimpiyatlara hazırlık merkezi olan TOHM listelerine girmeyi başardılar. Bu yerleşmeler ile beraber TOHM ve değişik Kulüp ve Spor otoritelerinde gönderilenlerinde onlarca sayıya ulaştık. Bunlar bizim okul için birer başlangıçtır. Allah nasip ederse okula aldığımız sporcu öğrencilerimizin hedeflerine ve hayallerine ulaşmaları için elimize gelen tüm çabayı ve eğitimi veriyoruz. Sonrasında onları hayata hazırlıyor ve çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda onları değişik branşlara yönlendiriyoruz. Bu tabloyu gördüğümüz zaman da gurur duyuyoruz.” diye konuştu. Haber Merkezi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.