ÖĞRETMENLERE BEDENDEN OYUNA RİTİM VE MÜZİK EĞİTİMİ - Batman Pusula Gazetesi
a

ÖĞRETMENLERE BEDENDEN OYUNA RİTİM VE MÜZİK EĞİTİMİ

öğretmenlere bedenden oyuna ri̇ti̇m ve müzi̇k eği̇ti̇mi̇
0

BEĞENDİM

Spread the love

Okul öncesi öğretmeni Esra Atmaca tarafından düzenlenen ve Tuncer Ediz toksoy  ile Esin Toksoy’un eğitmen olarak katılımıyla okul öncesi ve  Müzik öğretmenlerine ritim ve Müzik eğitimi verildi.

Zübeyde Hanım Anaokulunda düzenlenen eğitime 45 Okul Öncesi ve Müzik öğretmeni katıldı. Eğitimle ilgili bilgi veren okul öncesi öğretmeni Esra Atmaca şunları söyledi. “ Ritim üzerine oyunlar, grup çalışmaları, bardak oyunları ve koordinasyon çemberleri ile ritmik çalışmalar, Beden perküsyonu çalışmaları, Dikkat ve koordinasyon çalışmalarından oluşan mükemmel bir eğitim düzenledik. Okul öncesi müzik ve hareket eğitmenleri  Tuncer Edis ve Esin Toksoy eğitim verdiler.

Tuncer Edis ve Esin Toksoy, Türkiye’de ve yurt dışında 25 yıldır yetişkin ve çocuklar için eğitim vermektedirler. Düzenlediğimiz bu eğitime 45 katılımcı katıldı. Eğitim sonunda katılımcılara uluslararası sertifika verildi. Bu organizasyonda bizlere kapılarını açan  Zübeyde Hanım anaokulu müdürü Mizgin Bağdu’ya teşekkür ediyoruz”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.