Gönüllüler istişare ziyaretlerine devam ediyor - Batman Pusula Gazetesi
a

Gönüllüler istişare ziyaretlerine devam ediyor

gönüllüler istişare ziyaretlerine devam ediyor
0

BEĞENDİM

Spread the love

Batman Gönüllüleri Platformu istişare ziyaretleri kapsamında Demyol İnşaat A.Ş. Ortaklarından İş İnsanı  Burhan Demir ‘i ziyaret etti. Platform adına söz alan Temsil Heyeti dönem başkanı Tarık Yaşar, Platformun amaçları ve faaliyetleri hakkında Demir ‘i bilgilendirdi. Platformun hayırlı olması dilekleri ile sözlerine başlayan Demir; “ Platform çalışmalarının şehrimize ve hemşehrilerimize faydalı olmasını diliyorum” dedi.

Platformun, Batman’ın altyapı ve üstyapı yereldeki tüm sorunlarını gerekli mercilere ulaştırmada köprü vazifesi kurmasını ve Batmanlıların gerek acılarını gerek mutluluklarını Ankara ‘da paylaşabilecekleri bir ortamın oluşmasını sağlayabilecek bir derneğin kurularak

Başkentte eksik olan sivil toplum kuruluşu eksiğini gidermesini temenni ettiğini ifade eden Demir,  Ayrıca gönüllülük esasıyla girişilen ve Batman için yapılan çalışmalar için Batman Gönüllüleri Platformuna  teşekkür ederek üzerine düşecek maddi manevi her türlü katkıyı sunabileceğini dile söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.