Özel Öğretim Kurumlarına Ziyaret - Batman Pusula Gazetesi
a

Özel Öğretim Kurumlarına Ziyaret

özel öğretim kurumlarına ziyaret
1

BEĞENDİM

Spread the love

Okul ziyaretleri kapsamında özel öğretim kurumları ziyaretlerine devam eden İl Milli Eğitim Müdürü  Mahmut Kurtaran, eğitim Kurumlarını gezip öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Simya, İnci ve Girne özel öğretim kurumlarını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul yöneticilerinden kurumların eğitim faaliyetleri, öğrenci başarıları ve mevcut olanaklar hakkında detaylı bilgiler aldı. Okul ziyaretleri sırasında sınıflara geçen İl Müdürü Kurtaran, öğrencilerle bir süre sohbet edip öğrencilere kitap okumanın ve kendini geliştirmenin öneminden söz etti.

Son olarak öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Kurtaran, ikinci dönenim hayırlı olmasını dileyip ilimiz eğitimine verdikleri katkılardan dolayı öğretmenlere teşekkür etti. İl Müdürü Kurtaran’a özel öğretim kurumları ziyaretlerine Şube Müdürü Ömer Toprak eşlik etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.