SP, ADAYI ONAT GENÇLERE YÖNELİK VAATLERİNİ ANLATTI - Batman Pusula Gazetesi
a

SP, ADAYI ONAT GENÇLERE YÖNELİK VAATLERİNİ ANLATTI

sp, adayi onat gençlere yöneli̇k vaatleri̇ni̇ anlatti
1

BEĞENDİM

Spread the love

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Onat, gençlere yönelik vaatlerini YouTube kanalında verdi.

Mehmet Onat, YouTube kanalında gençlere  şu şekilde seslendi.  “Sevgili gençler alternatifsiz değilsiniz. Bu sefer kendinize, yaşama oylarınızı verin. Allah’ın en değerli hediyesi yaşamdır. Yaşamın en güzel zamanı gençlik zamanlarıdır. Gençlerin ülkenin, şehrin saadet güvencesidir. Enerjisidir. Çok iyi biliyorum ki sanatların en büyüdüğü, en değerlisi ve en yararlısı elbette gençlik çağını iyi kullanma sanatıdır. Bu sanat öğretmeyen eğitim kaç para eder?

Mahalle temsilciliği bünyesinde gençlerden oluşan sivil savunma ekipleri oluşturacağız. Bu gençler İtfaiye birimlerimizde tatbikatlar yapan eğitim alacaklar. Böylelikle mahallede meydana gelen her türlü doğal afette anında müdahale edebilecek yetenek ve donanıma sahip olacaklar.

MAHALLE TEMSİLCİLİĞİ PARKINDA ÜCRETSİZ İNTERNETE GİREBİLECEKLER

Üniversiteye giden her gencimize içinde bin TL olacak şekilde kültür sanat alanlarda kullanılabilecek sanat kütür kartları vereceğiz. Böylelikle gittikleri üniversitede konserlere, tiyatroya, sinemaya gidebilecekler.

Üniversite sınavında ilk 25 bine giren tüm öğrencilerimize 1900 TL burs vereceğiz Yurt dışında okumak isteyen öğrencilerimize eğitim desteği ve danışmanlık hizmeti vereceğiz. Yurt dışında okuyan tüm öğrencilerime burs vereceğiz Mahalle temsilci düğün salonlarında evlene tüm gençlerimize düğün yardımı olarak 5 TL nakit ödeyeceğiz. Gelin hanımıza da nikâh memurumuz çeyrek altın takacak.

Evliği süreklilik haline gelmesi adına 10 yıllık, 20 yıllık, 30 yıllık olacak şekilde evli çiftlerimize hediye takdim edeceğiz.

Mahalle temsilciğinde kütüphaneler olacak Mahalle temsilcilerimizde kültür sanat kursakları olacak

Mahalle temsilcilerle başta Kürtçe olmak üzeri dil eğitimi vereceğiz. Tüm gençlerime 22 yaşına kadar toplu taşıma ücretsiz olacak. Torpili kesinlikle bitireceğiz. Rüşvete asla tahammül etmeyeceğiz. Emanet ve liyakat öncelimiz olacaktır. Önce koruyacağız sonra adil bölüşeceğiz. Gençler alternatifsiz değilsiniz. Sizden ricam videolarımı dinlemeniz ve yaymanızdır “

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.