Kozluk’ta akıl oyunları salonu açıldı - Batman Pusula Gazetesi
a

Kozluk’ta akıl oyunları salonu açıldı

kozluk’ta akıl oyunları salonu açıldı
1

BEĞENDİM

Spread the love

Kozluk ilçesinde  akıl ve zeka oyunları ile okuma salonunun açılışı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan “Eğitime Değer Kat” projesi kapsamında Geçitaltı İlk/Ortaokulu’na hayırsever ve eğitim gönüllüsü Sadiye Dinç-Dinç Vakfı’nın katkılarıyla kurulan akıl ve zeka oyunları ile okuma salonunun açılışı yapıldı.

Açılışın ardından okuma salonunda öğrencilerle ve okuldaki öğretmenlerle sohbet eden Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör şunları aktardı; “Okuma salonunda öğrencilerimizin akıl ve zeka oyunları oynayabilecekleri, kütüphane ve okuma salonu olarak kullanabilecekleri bir alan oluşmuş durumda. Açılan okuma salonu sayesinde çocuklarımızın gelişimlerine fayda sağlayacak, zamanlarını faydalı ve keyifli geçirebilecek bir ortam sağlanmış olacak. Öğrencilerimiz burada birlikte kitap okuyarak kitap okuma alışkanlığı kazanırken akıl ve zeka oyunları ile de eğlenirken öğrenme, vakit geçirme, kendilerini geliştirme imkanı bulacaktır. Akıl ve zeka oyunları ile okuma salonu açılışında eğitime yaptıkları değerli katkılardan dolayı Sadiye Dinç-Dinç Vakfı ve emeği geçen herkese teşekkür eder, öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Nametullah Binay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.