Nuseyrat katliamı Batman'da protesto edildi - Batman Pusula Gazetesi
a

Nuseyrat katliamı Batman’da protesto edildi

nuseyrat katliamı batman’da protesto edildi
0

BEĞENDİM

Spread the love

Batman’da binlerce vatandaş, ‘Zulme Karşı Kıyamdayız!’ temasıyla siyonist işgal rejiminin Gazze’de yardım tır’larını kamuflaj olarak kullanarak Nuseyrat’ta yüzlerce mazlum sivil halkı katletmesini tel’in etti.

İslami Sivil Toplum Kuruluşları öncülüğünde bir araya gelen binlerce kişi, siyonist işgal rejimi ve destekçileri tarafından Nuseyrat Mülteci Kampı’na sığınan Müslümanlara yönelik düzenlenen ve aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yüzlerce Filistinlinin katledildiği saldırıyı protesto etti.

Programa; siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, âlimler, kanaat önderleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Gülistan Caddesi’nde düzenlenen kitlesel basın açıklamasına katılan halk, sık sık tekbir getirip işgal rejimine ve işbirlikçilerine yönelik lanet sloganları attı.

Mehmet Latif Kaya hocanın okuduğu Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını, Yusuf Yargın yaptı.

Nuseyrat’ta yapılan katliam ve soykırımı kınama adına STK’lar adına basın açıklamasını Nurettin Teymur okudu.

Teymur yaptığı açıklamada, “Dün gece yine Nusayrat Mülteci Kampı’nda yüzlerce kardeşimiz şehit edildi. Vahşetin 274. gününde en az 274 şehidin verildiği dün gece, tarihe kanlı bir sayfa olarak geçecek ve katliamlar listesinde yerini alacaktır.  Bu vahşetin vebali bütün ümmetin boynunadır. Bu vahşetin vebali tüm dünyayı kasıp kavurmaya yeterlidir.” ifadelerini kullandı. İlkha 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.