Sibergöz operasyonu: 107 gözaltı - Batman Pusula Gazetesi
a

Sibergöz operasyonu: 107 gözaltı

sibergöz operasyonu: 107 gözaltı
0

BEĞENDİM

Spread the love

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde 45 farklı paravan şirket kuran şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 14 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Sosyal medya hesabı üzerinden operasyona ilişkin açıklama yapan Bakan Yerlikaya, İstanbul ve Kocaeli merkezli 14 ilde 45 farklı paravan şirket kuran ve hesaplarında 3 milyar TL para hareketliliği olan şahıslara yönelik düzenlenen “Sibergöz-44” operasyonlarının düzenlendiğini  söyledi.

Bayan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) ile birlikte, İl Emniyet Müdürlükleri Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerince; İstanbul ve Kocaeli merkezli Ankara, Aydın, Gaziantep, Düzce, İzmir, Hatay, Diyarbakır, Kayseri, Trabzon, Ağrı, Balıkesir ve Eskişehir olmak üzere 14 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 107 şüphelinin yakalandığını ifade etti.

Bülten

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.