Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okullara 43 bin adet kitap dağıtıldı

Batman Valisi Ekrem Canalp,

Batman Valisi Ekrem Canalp, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilimiz merkez okullarına verilmek üzere alınan 43 bin adet kitap için düzenlenen dağıtım törenine katılarak, Batman’da kitaba erişimin kolaylaştırıldığını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kitap Okuma Noktasında düzenlenen törene katılan Vali Canalp, okuma noktasında incelemelerde bulunarak, kitap okuyan öğrencilerle bir süre sohbet etti. 

Daha sonra kitap okuma noktası toplantı salonunda düzenlenen törene katılan Vali Canalp, “Batman’da öğrencilerimizin istifadesine sunmuş olduğumuz kitap sayısı; Batman Belediyesi olarak milli eğitimin okulları için, okullardaki kütüphaneler için hibe etmiş olduğumuz kitabın sayısı  673 bin 436 adet, İl Özel İdaresi kaynaklarından da 244 bin 626 kitap ve Milli Eğitim Bakanlığımızdan da temin etmiş olduğumuz  25 bin  kitap,  bu şekilde değişik kaynaklardan elde etmiş olduğumuz kitapların toplam sayısı 1 milyon 65 bin 963. Bunlar sadece kitap olanlar, bunların içerisinde üniversite öğrencilerimize vermiş olduğumuz hazırlık kitapları hariçtir. Bu şekilde kütüphane kitabı olarak hazırlamış olduğumuz ve okullarımıza teslim ettiğimiz rakamlardır bunlar” dedi.

Aytekin Dal