Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ DENİZ, FUTBOL KURSUNU ZİYARET ETTİ

Vali Ahmet Deniz, Kalkınma

Vali Ahmet Deniz, Kalkınma Bakanlığı’nın Sosyal Destek Programınca (SODES) finanse edilen, Valiliğimizin destekleriyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Hayata Tutun 2’ projesi kapsamında Petrolkent Mahallesi 16 Mayıs Ortaokulunda açılan  Futbol Kursunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Deniz’e; proje sorumluları, okul yöneticileri ve öğretmeler eşlik etti. Kurs öğretmenlerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Deniz, öğrencilere kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulunarak, kitap okumayı alışkanlık haline getiren bir öğrencinin eğitim-öğretim hayatında başarılı olacağı gibi sporda da ve diğer alanlarda da başarılı olacağını ifade etti. Kültür/Sanat/Spor içerikli proje kapsamında 20 kurs merkezinde 10 branşta toplam 270 dezavantajlı öğrencinin eğitim gördüğünü belirten proje sorumluları, projenin on ay süreceği ifade edildi.

VALİ DENİZ, YENİ YAPILAN 16 MAYIS İLKOKULU İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Daha sonra 16 Mayıs Ortaokulunun bitişiğinde yapımı devam eden 20 derslikli 16 Mayıs İlkokulu inşaatını yerinde inceleyen Vali Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yapımı devam eden okulun inşaat çalışmalarının hızlandırılması için yetkililere talimat veren Vali Deniz, öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda eğitim görmeleri için inşaatlarda kullanılan malzemelerin önemli olduğunu ifade ederek, yetkililerden denetimlerin sıklıkla yapılmasını istedi. Vali Deniz, inceleme ve ziyaretin ardından okuldan ayrıldı.