Kozluk ilçesinin dağ köylerinde etkili olan yoğun kar yağışı, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için karla mücadele ekiplerini harekete geçirdi.
Özel İdare Müdürlüğü'ne bağlı karla mücadele ekipleri, Geçitaltı-Armutlu-Tosunpınar grup köy yolu ve mezraları ile Gümüşörgü grup köy yolu ve mezralarında kar nedeniyle kapanan yolları açmak için çalışmalarına başladı.
Özellikle köy yolları ve yüksek kesimlerde ulaşımın kesintisiz devam edebilmesi için ekipler, gece gündüz demeden sahada görev yapıyor.
Kar küreme ve tuzlama çalışmalarıyla vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmesi sağlanırken, yol açma çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Yetkililer, olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olunması ve gerekli olmadıkça yola çıkılmaması konusunda vatandaşları uyarırken, karla mücadele ekiplerinin çalışmalarının süreceğini belirtti.