🕊️ Devrek’te Acı Kayıp: Reyhan Döngel

📌 Aile ve Cenaze Bilgileri

  • Reyhan Döngel, Muzaffer ve Nezahat Döngel’in kızı, Gülhan ve Ayşegül’ün ablasıydı.

  • Cenazesi bugün saat 15.00’te Ağalar Mahallesi Fazilet Kooperatifi’ndeki evinin önünden alınarak, ikindi namazının ardından Yılanlıca Köyü Emirler Mahallesi’nde defnedilecek.

🗣️ Taziye Mesajları

  • Devrek Belediyesi, yayımladığı mesajda merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

  • Yeşil Devrek ve çok sayıda ilçe sakini, sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaşarak Döngel’in ani vefatının yarattığı üzüntüyü dile getirdi.

  • Adem Başpınar, Bılıkli ailesi çalışanları adına yayımladığı mesajda “Mekânı cennet olsun” temennisinde bulundu.

🌍 İlçe Genelinde Yankı

Devrek’in sevilen isimlerinden biri olarak bilinen Reyhan Döngel’in vefatı, ailesi, çalışma arkadaşları ve ilçe halkı arasında derin bir hüzün yarattı. Ani kaybı sonrası ilçede çok sayıda taziye mesajı yayımlandı.

Muhabir: YUSUF UYANIK