Tekstil sektörünün yoğun katılım gösterdiği program, seçim süreci öncesinde iş dünyasının önemli buluşmalarından biri olarak dikkat çekti. Programda Bayram Demirhan, 9. Grup Meclis Üyesi adayları Ferhat Tüzün, Selman Kılınç ve Özgür Can’ı sektör temsilcileri ve iş insanlarıyla buluşturdu.

Ekim ayında yapılacak BATSO seçimleri için çalışmalarını sürdüren Demirhan, tekstil sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek sektörün Batman ekonomisindeki yeri, yaşadığı sorunlar ve geleceğe yönelik beklentileri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“SEKTÖRÜN SESİ BATSO MECLİSİ’NDE DAHA GÜÇLÜ DUYULMALI”

Tekstil Sektöründen Bayram Demirhan’a Dev Destek (1)

Tekstil sektörünün Batman ekonomisi ve istihdamı açısından önemli bir konuma sahip olduğuna dikkat çeken Demirhan, sektörün sorunlarını yakından bilen isimlerin BATSO Meclisi’nde yer almasının büyük önem taşıdığını ifade etti.

Demirhan, tekstil sektörünü temsil edecek meclis üyelerinin, sektörün taleplerini ve yaşadığı sorunları daha güçlü şekilde gündeme taşıyacağını belirterek, 9. Grup Meclis Üyesi adayları Ferhat Tüzün, Selman Kılınç ve Özgür Can’ı Batman iş dünyasına emanet ettiğini söyledi.

Programda söz alan tekstil sektörü temsilcileri de sektörün mevcut sorunları ve beklentileri hakkında görüşlerini paylaştı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı buluşmada, birlik ve dayanışma mesajları ön plana çıktı.

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı program, BATSO seçimleri öncesinde tekstil sektörünün geniş katılımıyla gerçekleşen dikkat çekici organizasyonlardan biri olurken, gece karşılıklı görüş alışverişi ve dayanışma mesajlarıyla sona erdi.

Muhabir: Sadık Aksoy