Laboratuvarda eğitim başvuruları başladı - Batman Pusula Gazetesi
a

Laboratuvarda eğitim başvuruları başladı

laboratuvarda eğitim başvuruları başladı
0

BEĞENDİM

Spread the love

Geçen sene açılışı yapılan ve 8 ayrı kurstan 190 öğrencinin eğitim alıp 95 öğrencinin sertifika aldığı Türkiye’nin en büyük icathanesi olan TÜGVA Batman İcathane Laboratuvarı’nda yazılım, robotik, tasarım ve değerler eğitimi eğitimlerinin başvuruları başladı.

Ortaokuldan üniversite mezunlarına kadar eğitimlerin verildiği icathanede farklı farklı eğitimlerin başvuruları peyderpey sosyal medya üzerinden ilana çıkıyor. Şimdi başvuruya açık olan eğitimler ortaokuldan 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri, liseden ise 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için açıldı. Sınırlı sayıda kontenjanı olan eğitimlerin son başvuru tarihi 20 Eylül’dür. 23 Eylül 2023 tarihinde ise öğrencilerin algılama, dikkat, mantık, akıl yürütme ve işlem becerisini ölçen bir yazılı sınav gerçekleştirilecek. Öğrenciler başvurularını https://tugva.org/icathane/ adresi üzerinden yapabilir veya Batman İcathane Laboratuvarını ziyaret edip yetkililerden ayrıntılı bilgi alabilirler. Önümüzdeki günlerde yazılım, bilişim ve teknoloji alanında açılacak diğer farklı eğitimler için de instagram ve twitter hesaplarını takip edip haberdar olabilirler. Funda Kezer

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.