Yazar Akyüz, Petrol Ortaokulu Öğrencileri ile buluştu - Batman Pusula Gazetesi
a

Yazar Akyüz, Petrol Ortaokulu Öğrencileri ile buluştu

yazar akyüz, petrol ortaokulu öğrencileri ile buluştu
5

BEĞENDİM

Spread the love

PETROL ORTAOKULU’DA ‘OKUR-YAZAR’ BULUŞMASI

Petrol Ortaokulu “Okur – Yazar” buluşması kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Akademisyen-Yazar Eyüp Akyüz’ü ağırladı.

Petrol Ortaokulu Müdürü Abdulhalim Sekin, okul idaresi ve öğretmenler tarafından karşılanan Yazar Eyüp Akyüz öğrencilerle bir araya geldi.

“SÖYLEŞİDEN BÜYÜK KEYİF ALDIM”

Petrol Ortaokulu öğrencileri ile konferans salonunda söyleşi yapan Yazar Eyüp Akyüz, deneyimlerini öğrencilere aktardı. Keyifli geçen sohbetin ardından öğrencilerle fotoğraf çeken Akyüz, okul idaresi tarafından ağırlandı.

Çok sayıda eseri olan Akyüz, Petrol Ortaokul öğrencileri ile yaptığı söyleşiden büyük keyif aldığını söyleyerek okul müdürü Abdulhalim Sekin ve okul idaresine teşekkür etti.

ÖĞRENCİLER ÜZERİNDE OLUMLU ETKİ BIRAKTI

“Okur – Yazar” buluşması kapsamında söyleşi yaparak öğrencilerin motivasyonunu sağlamaya çalıştıklarını belirten okul müdürü Abdulhalim Sekin, Yazar Eyüp Akyüz’ü okulda ağırlamaktan memnun olduklarını söyledi. Sekin, Yazar Eyüp Akyüz’ün okulumuz öğrencileri yaptığı söyleşinin öğrenciler üzerinde olumlu etkiler bıraktı. Buna benzer etkinliklerimiz eğitim döneminde devam edecektir.” Diye konuştu.

www.batmanpusula.com / Yüksel Kapuci / Eğitim

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP