Vali Canalp köy okulu öğrencileriyle buluştu - Batman Pusula Gazetesi
a

Vali Canalp köy okulu öğrencileriyle buluştu

vali canalp köy okulu öğrencileriyle buluştu
1

BEĞENDİM

Spread the love

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Kitap Okuma Noktası’nı ziyaret eden Vali Ekrem Canalp, okul kütüphanelerine yapılan kitap dağıtım törenine katıldı.   

Kitap Okuma Noktası’na gelen Vali Canalp, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından karşılandı. Vali Canalp gezi sırasında, Yazar Mustafa Kutlu Okuma Salonu’nda Beşiri Değirmenüstü köyünden gelen birleştirilmiş köy ilkokulu öğrencileriyle buluşup öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Vali Canalp, daha sonra TÜBİTAK Salonu ve Yazar Sezai Karakoç Salonu’na geçti. Burada, Selahaddin Eyyubi Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilerin kitap okuma etkinliğine katıldı. Öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Vali Canalp’a, Selahaddin Eyyubi Ortaokulu öğrencileri tarafından kendi yazdıkları “İki Kardeşin Uzay Maceraları” adlı kitabı hediye edildi.

Vali Canalp, son olarak Kitap Okuma Noktası toplantı salonunda düzenlenen okullara kitap dağıtım törenine katıldı. Törene; Vali Canalp, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Aytekin Dal

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.