BATMAN 2.AİLE MAHKEMESİNDEN - Batman Pusula Gazetesi
a
BATMAN 2.AİLE MAHKEMESİNDEN - Batman Pusula Gazetesi

BATMAN 2.AİLE MAHKEMESİNDEN

BATMAN 2. AİLE MAHKEMESİNDEN İLAN

ESAS NO : 2022/494 Esas
DAVALI : TEVFİK KAVAK Çamlıtepe Mahallesi 4021 Sokak No:17Batman Merkez/ BATMAN
Davacı SONGÜL KAVAK tarafından aleyhinize açılan Boşanma (Evlilik Birliğinin Temelinden Sarsılması Nedeni İle Boşanma (Çekişmeli) davasının yapılan yargılamasında;
Mahkemenizce dava dilekçesinde belirtilen adresinize sir raporu, ıslah dilekçesi, bilirkişi raporu, sözlü yargılama günü ve duruşma gününü bildirir davetiye çıkarılmış olup, adresinizden ayrıldığınız gerekçesiyle tebligat yapılamamıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığından d sir raporu, ıslah dilekçesi, bilirkişi raporu, sözlü yargılama günü ve duruşma gününü ilanen tebliğine karar verilmiştir.
Duruşma Günü: 12/09/2024günü saat: 10:20'da Belirlenen gün ve saatte mahkemede hazır bulunmadığınız takdirde, tarafların takip etmemesi durumunda dosyanın işlemden kaldırılabileceği, aksi halde yokluğunuzda hüküm verileceği hususu ihtar olunur (6100 s. H.M.K.'nun 186/1. md.)
Sir raporu yönünden:Bilirkişi raporuna HMK 281. maddesi gereğince tebliğ tarihinden itibaren iki hafta içinde itiraz etmediğiniz taktirde bilirkişi raporuna itiraz etme hakkından vazgeçmiş sayılacağınız ihtar ve tebliğ olunur.
Islah dilekçesi yönünden: Islah dilekçesine karşı 2 hafta içerisinde cevap dilekçesi sunabileceğiniz tarafınıza ilanen tebliğ olunur.06/06/2024

.

Basın İlan No: ILN02045429

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.