İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalar ve yıl sonu planlamaları ele alındı.

Zübeyde Hanım İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen Okul Müdürleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı’na İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer’in yanı sıra Şube Müdürleri Abdurahim Kusen, Bilgiye Pala, Ömer Çiçek ve Rıdvan Ay katıldı.

Okul Müdürleriyle Yıl Sonu Yol Haritası Masaya Yatırıldı (2)1

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, okul yöneticilerinin eğitimde başarı ve kaliteyi artırmadaki kritik rolüne dikkat çekerek, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini destekleyen çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Eğitim-öğretim yılının son dönemine yönelik çalışmaların değerlendirildiği toplantıda; haziran ayında gerçekleştirilecek eğitim faaliyetleri, sosyal ve kültürel etkinlikler, ölçme ve değerlendirme süreçleri, öğrenci başarısını artırmaya yönelik uygulamalar, okul güvenliği ve kurumsal işleyiş konularında kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı.

Ayrıca yıl sonu işlemleri, resmi yazışmalar, yürütülen projeler ve özel eğitim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantı, okul müdürlerinin öneri ve değerlendirmelerinin alınmasının ardından sona erdi.

Muhabir: Remziye Kapuci