Akademisyen- öğrenci buluşmaları devam ediyor - Batman Pusula Gazetesi
a

Akademisyen- öğrenci buluşmaları devam ediyor

akademisyen- öğrenci buluşmaları devam ediyor
0

BEĞENDİM

Spread the love

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Batman üniversitemiz ile Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan “2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” kapsamında 7 buluşma gerçekleştirildi. Bu kapsamda üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir “Meslek Seçimi ve Kariyer Planlama” konulu sunumuyla Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Gerçekleşen bir diğer buluşmada ise Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Doç. Dr. Abdulvasıf Eraslan, “Evrensel Mesaj ve Ahlak” konulu bir eğitim verdi.

“Evrende Simetri” konulu sunumuyla Doç. Dr. Ali İhsan Keskin, Sezai Karakoç Anadolu Lisesi öğrencilerine misafir oldu.

Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Prof. Dr. Pelin Tan, “Film ve Video Sanatında İklim Adaleti ve Ekoloji” adlı sunumu gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Prof. Dr. Ömer Faruk ErtuğruL, “Yapay Zeka ve Endüstri 4.0” konulu bir eğitim verdi.

Bir diğer buluşmada ise Prof. Dr. İdris Demir “Meslek Seçimi ve Kariyer Planlama” konulu, Necat Nasıroğlu İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Dr. Ayten Canalp ve Prof. Dr. İdris Demir Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir buluşma gerçekleştirdiler.

Konuşmalarının akabinde öğrencilerin sorularını yanıtlayan akademisyenler, katılan öğrencilere Aziz Sancar’ın Kendi Kaleminden Hayatı ve Bilimi kitabını hediye etti.

www.batmanpusula.com/ Nametullah Binay

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.