ZAMANIN KUDRETİNDE YEREL OLMANIN MÜCADELESİ - Batman Pusula Gazetesi
a

ZAMANIN KUDRETİNDE YEREL OLMANIN MÜCADELESİ

0

BEĞENDİM

Spread the love

Yerel gazete şehrin olması gereken yüksek sesin ifadesidir 

Yerel basın bir şehrin profiline ilişkin önemli kuvvettir. Zorluklar içinde halkın sorunlarını bürokrasi güzergâhında yüksek sesle ilgili mercilere ulaştırmak sabır ve yaşam birikimiyle beraber ciddi bir gözlem gerekir.

Objektif bir gözlem…

Yaşama yönelik hak yerine teslim ve sorgulama inancıdır.

Yerel gazeteler bu konuda bir şehrin yüksek sesi olduğu gibi o denlide sahiplenme müessesidir.

 Masa başında otururken köşeme dair yazacağım konuyu kaleviye aracılığıyla başta yaşamı o gün gözlemem gerekir. Yazının sahiciliği ve inancı için bu gereklidir.  Salt bir köşe dolsun diye karalamak hem zamana hem de okuyucuya ihanettir.

Ekran başına cümleler sıralanır. O gün ki konu ne ise artık analiz edip köşeye aktarırım. Gazetemizin 13. yılında bir heyecanla size ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Batman’da olup biten her alanda sorunları gazeteye aktarma neticesinde yerel kavramının güçlülüğünü halka ve bürokrasi kanalına objektif esasına göre aktarılmalıdır.

Batman pusulası her yerel gazetelerin çektiği sıkıntılar gibi o da payını almaktadır.  Önümüzdeki süreçlerde daha iyi bir emek kudretine ilişkin şartların iyileşmesidir.  

Okuyucuların katılımını göz ardı etmek elbette olmaz.  Batmanlılar, Pusula gazetesine verdiği destekten ötürü daha bir güç ve inançla çalışma azimi gelişir.

Diğer zaman diliminde hep beraber bir şehrin sorunlarını irdeleyip olması gereken bir yaşam kalitesine varmak gazetemizin vizyon ilkelerinden biride bu.

Teşekkürler Batman.

Teşekkürler günlük yazılımızı takip edenlere.

Hep beraber nice yıllara.

İyi ki varsınız.

İyi ki varız…

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.