SAVAŞ UKRAYNA’YI NELERE MUHTAÇ ETTİ   - Batman Pusula Gazetesi
a

SAVAŞ UKRAYNA’YI NELERE MUHTAÇ ETTİ  

savaş ukrayna’yi nelere muhtaç etti̇  
0

BEĞENDİM

Spread the love

Savaştan önce doğum oranı azlığı nedeni ile insan sıkıntısı çeken bir Ülkede Ukrayna’dır, Boynundan çok büyük bir düşmanla savaşıyor tek umudu ABD ve batılılardan gelen gelecek askeri teçhizat ve askeri yardımlar.

   Şu an Ukrayna da Rusya gibi markette, Madenlerde, Tarım alanlarında, geri hizmette çalıştıracak insan bulunamıyor, Rusya Hapisleri bitirmek üzere, fakat Ukrayna bundan daha da kütü bir durum var.

   Ukrayna da orduya alınacak sayıda mahkuk yok olacak ki ABD onlara bir çıkış yolu buldu, şu an ABD Teksas, güney Karolanya, daha çok güney eyaletlerde hapishanelerinde yüzbinlerce Latin Amerikalı var. Başta  Meksika, Panama, Guatamala, Salvador, Arjantin,  Brezilya vatandaşları olan bu kişiler çoğu daha rahat bir yaşam için kaçak yollarda ABD ye gitmiş ve orada yasa dışı işlere bulaşan kişilerdir, ilginç şey bunların arasında kadınlarda var.

    ABD bunları Ukrayna da Ruslarla savaşmak karşılığında,  bir şart koyuyor eğer özgür olmak istiyorsanız altı ay Ukrayna da savaşmak ve altı ay sonunda ABD ye gelmemek şartı ile serbest olacaklar. Bu altı ay boyunca iki bin dolar maaş, ABD bunlara ya hapishanelerde çürürsünüz ya da sizi eğitip altı aylığına Ukrayna da Ruslara karşı savaşırsınız.

    Ekmek için vatanını terk eden bir kişi için bundan daha cazip bir şeyde yoktur olamaz da. Başkasını öldür ve hayatta kal ne kadar kütü bir şey, savaş ne kadar kütü bir şey.

    Barış içinde yaşamak, dünyayı birbirimizle paylaşmak ne kadar güzel bir şey ise, insanları bir birine kırdırmak da o kadar kütü bir şeydir.

   Şu sıra Putin’in umudunu 24 saat te bu savaşı bitiririm diyen Trampa bağlamış, Tramp gelecek, Ukrayna dan desteğini çekecek, Putin istediğini alacak!!!.

    Dünya Putinlere, Netenyaholara, Tramplara  ve yandaşlarına kalmış Allah’ım sen bizi koru.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.